Skip to main content

FREDDY'S COFFEE

Holdet bag Freddy Green har altid haft en stor passion for god kaffe.

Med en erfaring på mere end 12 år i kaffebranchen, kan du altså være sikker på at du får en kop kaffe der passer perfekt til dine behov.

God kaffe definerer vi som kaffe der er produceret i god ånd, så grøn og bæredygtig som muligt, og ikke mindst med en fremragende smag, som er skræddersyet til dine præferencer.

Derfor tilbyder vi flere forskellige slags kaffe, og uanset om det er filterkaffe, flat white eller blot en dobbelt espresso, så lover vi at den er lavet med kærlighed, nøjsomhed og passion, og vi bestræber os på at lave den lige som du vil have den.

For den sene kaffedrikker, den koffeinundvigende eller blot dig der er afhængig af smagen, så serverer vi også koffeinfri som en af de eneste i Aalborg!

Vi mener at god kaffe

er en nødvendighed i dagligdagen...

…og den luksus vil vi gerne tilbyde til alle.
Vi mener at der er 

3 store faktorer

når det kommer til en god kop kaffe…

UDSTYRET

Vi er nok lidt nogle gearfreaks når det kommer til udstyr, så derfor har vi været ude og hente en af de bedste maskiner på markedet, nemlig en Faema President GTI. Faema er et af de største brands på verdensplan når det kommer til espressomaskiner, og vi har simpelthen fået leveret deres bedste espressomaskine.

Det resulterer også i at vi kan sikre en høj kvalitet, uanset hvem der laver din kaffe!

BARISTAEN

Vi er også lidt vilde med uddannelse og nørderi. Derfor har vi bl.a. sendt vores chef-barista Mikkel afsted på et certificeret baristakursus i Barcelona. Her lærte Mikkel alt om den fascinerende verden inden for kaffe, og han fik samtidig professionel sparring med instruktører der bl.a. har deltaget i adskillige verdensmesterskaber i kaffe.

Mikkel står for den grundige oplæring af alle baristaer på Freddy Green, udvælgelse af kaffe, programmering af maskine og alt hvad der angår kaffe.

BØNNERNE

At vælge bønner er en kæmpe verden at dykke ned i. Vi har dog forsøgt at holde det simpelt og overskueligt, og stadig ramme så bredt som muligt; To forskellige slags espresso (en lys og en meget mørk), én decaf espresso og én filterkaffe, som vi skifter ud hver måned.

Der er altså noget til dig, omend du er til det lyse frugtige blend eller til den mørke intense smag.

Freddy’s Coffee

Freddy’s dark slap in the face (Espresso)

Denne mørke rist er en kendt og elsket spiller fra det tidligere We Feat. Den byder på en kraftfuld og intens, men samtidig sødlig smag, og efterlader en dejlig eftersmag af bl.a. chokolade, cedertræ og sød tobak.

Kaffen er en blanding af økologiske bønner fra Honduras og en af de fineste Robustaer fra Indien, og indeholder desuden ekstra koffein og antioxidanter.
Bruger du normalt sukker i din kaffe, vil vi anbefale dig lige at smage på denne før du tilføjer sukkeret – 5 ud af 10 dropper sukkeret i netop denne fremragende kaffe.

Denne kaffe har vundet mange hjerter og er en sikker vinder ligegyldigt tid og sted.

Den lyse rist - Freddy’s Hipster coffee (Espresso)

Denne lyse rist er fra de højere luftlag i Kenya. Som nogle kaffeentusiaster måske ved, er Kenya det ypperste når det kommer til produktion af kaffe. En god blanding af den righoldige vulkanske jord, stabile temperatur og masser af vand gør kaffen helt unik. En dejlig let kaffe med forfriskende noter af citrus og bær. En moderne og populær kaffe, som får dig til at få lyst til bare liiiiiiige én kop mere.

FILTERKAFFE

Filterkaffe er en hel verden for sig – en verden vi gerne udforske sammen med vores stamgæster. Derfor tilbyder vi hver måned en ny filterkaffe, så der altid vil være noget nyt og spændende for netop dig, som bare gerne vil have en virkelig god kop filter, uden så mange dikkedarer.

Månedens filterkaffe:

BRASILIANSK blend

Vores filterkaffe er fra det land der eksporterer allermest kaffe i verden, nemlig Brasilien. Denne rist er en mellemrist, der byder på en behagelig sødme, silkeblød krop med noter af nød, mælkechokolade og en anelse modne bær. Kaffen er en pulped natural vasket og de botaniske varianter er Yellow- og Red Bourbon, Yellow Catuai, Mundo Novo, Acaia og Red Catuai.

But first… Coffee!