Skip to main content

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVORDAN BESTILLER JEG?

Bestil online her på siden, eller ved en af vores folk bag disken, på en selvbetjeningsskærmen i huset, eller sågar via QR kode fra dit bord.

Hvordan fungerer det med QR koder?

Du finder det bord du vil sidde ved, scanner QR koden på bordet med din smartphone, som henleder dig direkte til menuen. Du bestiller det du ønsker, og får en sms når din bestilling er klar til at blive hentet.

Kan man både spise hos jer og tage det med?

Ja, selvfølgelig! Nyd huset og stemningen, eller få det hele to go.

Kan man ringe til jer?

Ja det kan man på +45 93 94 20 81. Vores telefon er dog ikke til bestillinger, men kun til generelle henvendelser og forespørgsler. Vi vil som oftest prioritere vores besøgende gæster i caféen, hvorfor du vil kunne opleve at der ikke svares på telefonen. Alternativt kan du sende en mail.

Kan jeg reservere bord?

Vi tager gerne imod bordreservationer til større selskaber, men ellers har vi +120 siddepladser fordelt på fire etager, så mon ikke I finder en plads.

Hvorfor kan jeg ikke få oksekød?

Det er vores valg ift. miljø og bæredygtighed. Ift. protein tilbyder vi retter med kylling, fisk, og forskellige veganske muligheder.

Kan jeg bytte ud i nogle ingredienser?

Ja, indenfor mulighedernes grænser – Maden er frisklavet, så hvis der er noget du ikke bryder dig om, så bytter vi det gerne ud med noget andet, eller undlader at tilføje det.

Kan jeg få leveret min mad?

You bet! Vi har et samarbejde med Wolt. Du er altid velkommen til at kontakte os ved større bestillinger el. ved nærtliggende levering, så finder vi en løsning sammen.

Er du kommet til at lave en fejl?

Det kan jo ske. Skynd dig og ring på +45 93 94 20 81 hvis det haster, eller skriv en mail til hello@freddygreen.com, så skal vi gøre alt vi kan for at ændre din bestilling i tide. Vi kan dog ikke garantere at du får fat i os i tide, og når du ikke at gøre os opmærksomme på fejlen i tide, må du desværre få det du har bestilt og betalt for.

Har vi lavet en fejl?

Undskyld! Skynd dig og ring på +45 93 94 20 81  hvis det haster, eller skriv en mail til hello@freddygreen.com, så skal vi gøre alt vi kan for at gør det godt igen.

FIK DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL?

Kontakt os her